Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Les dades de la pandèmia a Sant Vicenç de Montalt

A Sant Vicenç de Montalt s’han registrat 7 nous casos positius diagnosticats amb PCR i test d’antígens. En els darrers 14 dies, s'han detectat en total 11 casos nous. Des de l'inici de la pandèmia, la xifra de casos acumulats s'eleva a 397.

De tota manera, les dades del municipi s'han mantingut estables respecte a l’últim recompte. L’índex de risc de brot se situa en 145,66 un nivell considerat  “alt”. D’altra banda, la taxa de reproducció es manté en 1,45. Aquest índex s’obté de la mitjana de persones que s’infecten a partir d’un mateix cas. Recordem que  si aquest valor se situa per sobre de l’1, l’epidèmia està en creixement, mentre que si es troba per sota de l'1, l’extensió del virus està a la baixa. Pel que fa la incidència acumulada se situa en 100,29 punts.