Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

La platja de Caldes d'Estrac ha tornat a posar en marxa els banys adaptats per a persones amb mobilitat reduïda

Per quart any consecutiu, l'Àrea d'Acció Social de l'Ajuntament del municipi i la Creu Roja, han impulsat aquesta iniciativa per facilitar el bany a la platja a les persones que tenen dificultats per moure’s. 

Aquest és un servei que compta amb una molt bona acollida al municipi, que a més compta amb un elevat percentatge de persones grans, i per tant, el que es busca és que tothom pugui gaudir de la platja. 

Pel que fa al funcionament, el servei s'ofereix els dilluns, dimecres i divendres de dos quarts d'11 del matí a dues del migdia i es pot fer seguint dues modalitats diferents. 

Per una banda, que els mateixos familiars duguin a terme l'activitat supervisada per un membre de la Creu Roja. D’altra banda, poden ser directament els voluntaris i voluntàries els qui facilitin el bany. Això si, en aquest cas, els familiars hauran de signar un document per autoritzar l'activitat.

A més, sigui quina sigui la modalitat escollida, des de fa dos anys,  també es pot fer ús del servei de desplaçament fins a la platja. En paral·lel, també hi ha disponible un servei d’ombra on els banyistes poden reposar: 

Per últim, cal recordar que és obligatori demanar cita trucant al telèfon 647 40 19 78.