Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Sant Vicenç de Montalt té habilitat el Club de Feina, un espai que els ciutadans poden visitar per obtenir orientació i assessorament laboral

Impulsat per la Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació, El Club de Feina té com a objectiu millorar l'ocupabilitat dels habitants, i sobretot, la d'aquells col·lectius amb més dificultat d'inserció laboral.

El servei, que està ubicat a l'Espai Jove, compta amb el suport d'un Tècnic d'ocupació i tots els materials necessaris per orientar i guiar als ciutadans en matèria d'ocupació. En aquest sentit, s'ofereixen ofertes de feina, formacions, ordinadors i recursos per buscar feina, així com informació relacionada amb oposicions i convocatòries.

D'altra banda, segons ens ha explicat la regidora de Promoció econòmica, Laia Sorribes, no cal reservar hora per assistir, ja que l'objectiu és tenir les portes obertes per resoldre els dubtes que puguin sorgir davant de qualsevol situació.

Amb tot això, cal dir que l'horari d'atenció són els dijous, de dos quarts de deu fins a dos quarts d'una del migdia, i l'últim dimecres del mes, de 17 a 18 hores, pels més joves. Això si, cal puntualitzar que aquest dijous dia 22 el servei no estarà operatiu i el club de feina romandrà tancat.