Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

33 persones s’han beneficiat del Servei de Menjador Social de Sant Vicenç de Montalt des de gener

Tot i amb la situació de pandèmia, el servei de menjador social ha continuat treballant per garantir un àpat diari. Per fer-ho possible, tal com explica Miquel Rovira, regidor de Benestar Social del municipi, els voluntaris han seguit preparant els aliments al Centre Cívic per després repartir-los a domicili. D’aquestes 33 persones, una gran part en són dones que es troben en situació de vulnerabilitat. 

Ara, aquesta metodologia de lliurament a domicili continua activa i es calcula que la mitjana d’usuaris de les últimes setmanes se situa entre 15 i 20 persones diàries. 

Pel que fa al finançament, es tracta d’un servei de copagament. Per un costat, compta amb una àmplia inversió per part de l’Ajuntament, i en paral·lel, els usuaris en paguen una altra part que correspon a quatre euros i mig.  En aquests moments, hi ha quatre usuaris que no paguen cap quota per la seva vulnerabilitat econòmica.