Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

S’ha dut a terme una campanya de seguretat viària per als vehicles de mobilitat personal

Fins ahir diumenge 9 de maig, la Policia Local de Sant Vicenç ha tingut actiu un dispositiu per controlar l’ús i la circulació d’aquest tipus de vehicles. En aquest sentit,  l’objectiu principal de la Policia amb la campanya ha estat controlar i assegurar el compliment de la normativa tot i que no s’ha fet cap denúncia.

Josep Bellonch, cap de Policia Local del Municipi, ha afirmat als micròfons de Ràdio Santvi que els resultats del dispositiu han estat molt millors del que s'esperava. Doncs, si bé si ha hagut de fer algun avís, afirma, la Policia Local no ha hagut de formalitzar cap denúncia. Aquesta campanya ha estat coordinada pel Servei Català de Trànsit i han participat les policies locals de tot el territori.

Recordem que des del 2 de gener està en vigor una llei estatal que regula l’ús dels patinets o les plataformes de dues rodes. De fet, es prohibeix que transitin per les voreres o per zones de vianants.

També estableix que els vehicles de mobilitat personal no poden superar els 25 km per hora. Aquesta limitació de velocitat es veu encara més reduïda en altres llocs com els parcs o els carrils bici a les voreres, en aquests casos, el màxim es de 10 km per hora.