Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

En marxa la primera fase del programa "treball, talent, tecnologia" per promoure les empreses locals de les 3 Viles 

El projecte, que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i que te una durada prevista de dos anys, està impulsat de manera conjunta pels Ajuntaments de Sant Vicenç, de Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres amb l'objectiu d'avançar en la digitalització de les empreses i la millora de les competències digitals de les persones

De moment, ja està activa la primera fase que es basa en l’anàlisi i diagnosi de les empreses. L’acció, consisteix en l’enviament d’una enquesta adreçada a les empreses per conèixer les seves necessitats i poder dissenyar, d’aquesta manera, un pla cap a la transformació digital.

Dins del marc del programa Treball, Talent i Tecnologia de la Diputació de Barcelona, el projecte, batejat amb el nom de Les 3 Viles, intel·ligents i sostenibles, busca, en definitiva, acompanyar a les empreses i autònoms de les 3 Viles en la seva transformació digital, detectar quines són les necessitats d'ocupació de l'empresa i formar els ciutadans en matèria de competències digitals. I per aquest fi, el municipis compte amb una subvenció de més de 54.000€. D'aquests, 16.000€ estàn destinats a Sant vicenç de Montalt, 13.000€ a Caldes d'Estrac i 25.000€ a Sant Andreu de Llavaneres.