Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Sant Vicenç de Montalt serà la seu de la fase final dels "Endurance Games"

La competició tindrà lloc del 9 a l'11 de juliol al camp de futbol municipal Toni Buch i a la pista annexa al Pavelló Municipal Toni Sors.

Segons el consistori, aquesta prova reforçarà la imatge de Sant Vicenç com a una destinació vinculada a l'esport, i es tracta del primer esdeveniment de cross trainning d'aquestes característiques que se celebra al municipi.  De la mateixa manera, l’objectiu és promoure la pràctica esportiva entre els joves. 

Sobre la competició, els participants hauran de dur a terme diferents proves que combinen la força, la resistència, la gimnàstica o la flexibilitat, entre d'altres. En aquest cas, es treballa l’Endurance, una de les modalitats del Crossfit. 

 

D’altra banda, la prova està formada per equips mixtos de tres persones i  compta amb tres categories adaptades a les condicions físiques i nivells d'experiència, Aquestes categories s’anomenen  Novel, Scaled i RX. En un principi es preveia establir una quarta categoria, la màster, per persones majors de 35 anys,  però que finalment no es durà a terme.