Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

A Sant Andreu de Llavaneres els Mossos d’Esquadra desmantellen una plantació de marihuana indoor

Els agents van intervenir 480 plantes i més de 45 quilos de cabdells amb un valor en el mercat negre de 100.000 euros. Una de les cases que van desmantellar estava ubicada a prop d’un institut de Sant Andreu de Llavaneres.

El passat 29 d’agost els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Mataró van detenir un grup cinc persones de 28 a 44 anys, tots de nacionalitat russa, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric a Sant Andreu de Llavaneres. A més a un d’ells se li va atribuir un delicte de falsificació documental.

Els agents de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Mataró van iniciar una investigació a una casa situada a la carretera de Sant Vicenç de la localitat de Llavaneres, arran de diverses queixes per l’olor que provenia d’una casa, i després, també, de que la companyia subministradora d’electricitat detectés que es feia un consum de la llum fraudulent.  La casa, que estava llogada, se situava prop d’un institut públic. D’aquesta manera, el 29 d’agost es va iniciar un dispositiu en el que van intervenir 26 efectius, entre agents de la comissaria de Mataró i l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO). 

Els cinc detinguts van passar a disposició judicial el dia 31 d’agost al Jutjat de Mataró, el qual va decretar llibertat amb càrrecs. A quatre d’ells també se’ls ha obert un expedient d’expulsió, ja que no tenen autorització per residir a l’Estat Espanyol. 

Per altra banda, ara, els tècnics de la companyia subministradora d’electricitat han desconnectat els comptadors i han reestablert la normalitat en el subministrament elèctric.