Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Llavaneres portarà a terme una reordenació del trànsit i de l’aparcament

La proposta consisteix a convertir el carrer del Cogoll en una via d'un sol sentit de circulació (amb direcció a Girona) i optimitzar l'estacionament de vehicles amb un aparcament en bateria inversa. 

Una actuació que segons el regidor de movilitat, Xavier Noms, permetrà aconseguir una circulació més fluida, incrementar la seguretat dels vianants i regular l’aparcament.

Aquesta serà una primera acció que es completarà amb una segona fase de millores als carrers adjacents del camí del Balís, el lateral de l'N-II i el carrer del Port. En aquest cas, es preveu retirar la vegetació que hi ha al pas de sota el pont. A banda, s’efectuaran tasques de pintura i d’ordenació dels sentits de circulació.

Amb tot això, els treballs de pintura i de senyalització del carrer del Cogoll es portaran a terme els pròxims dies 29 i 30 de setembre.