Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

S'ha obert la Convocatòria d'ajudes per a persones amb discapacitat

Les Prestacions d'Atenció Social són unes ajudes que ofereix la Generalitat destinades a persones amb un grau de discapacitat igual o superior al 33%.

L'objectiu és millorar la seva qualitat de vida i fomentar la integració social. En aquesta línia, s'ofereixen ajudes econòmiques de mobilitat, de transport, d’aprenentatge de llengua de signes i d’adquisició de productes de suport

Des dels serveis socials de Sant Vicenç de Montalt s'ofereix més informació per aquelles persones que tinguin dubtes al respecte o vulguin més dades.

Les persones de Sant Vicenç que estiguin interessades a demanar aquestes ajudes ho poden fer mitjançant tres modalitats:

- A través del web municipal on l'Ajuntament facilita un enllaç que els redirigeix al web del Gentcat

- Presencialment en una de les oficines de registre d'entrada i sortida de documents, en aquest cas, la més pròxima al municipi seria l'oficina d'afers socials i famílies de Mataró

- Per correu postal.

El termini de sol·licituds finalitza el pròxim 21 d'octubre.