Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Les obres del nou pavelló d’esports de Llavaneres, a revisió

El fort temporal de pluges i vent que vam viure la setmana passada han posat al descobert una problema en la impermeabilització de l'edifici del nou Pavelló Municipal.

Des de dilluns, L’Ajuntament i l’empresa constructora estan treballant per detectar l'origen de les filtracions d'aigua i portar a terme les correccions que siguin necessàries.

Segons les primeres conclusions tècniques, l’origen de les filtracions podria  situar-se a la coberta o bé a la façana lateral de l’equipament. A la coberta, la causa podrien ser els detectors de fum que hi ha instal·lats. D’altra banda, a la façana lateral,  l’origen podrien ser unes làmines que afavoreixen la ventilació.

Sigui quina sigui la causa, el consistori ha comunicat que l'obra està en període de garantia i que per tant, aquesta reparació no tindrà cap cost per a l'Ajuntament. Amb tot això, cal dir que les filtracions no han fet aturar  l'activitat esportiva, la qual es va recuperar el dia després amb total normalitat.