Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

La primera fase del projecte "Les 3 viles, intel·ligents i sostenibles” ja està enllestida

El projecte s’emmarca en el programa “Treball, Talent i Tecnologia” de la Diputació i està impulsat de manera conjunta pels ajuntaments de Sant Vicenç, Caldes i Llavaneres. 

La iniciativa te una durada prevista de dos anys i els objectius són promoure les empreses locals, fomentar el seu procés de digitalització i millorar les competències digitals. 

De moment,  la primera fase d’anàlisi i diagnosi de les empreses ja ha finalitzat. A través d’una enquesta, aquest primer estudi ha permès als ajuntaments conèixer el nivell de digitalització dels negocis  i les necessitats formatives que requereixen. 

Tot plegat, cal dir que el projecte està dotat amb una subvenció de la Diputació de Barcelona de més de 54 mil euros. A Sant Vicenç s’hi destinaran prop de 16 mil, a Llavaneres 25 mil i a Caldes d’Estrac 13 mil euros.