Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

La línia R1 comença a incorporar noves freqüències nocturnes

Des de començaments d’aquesta setmana, el servei de transport públic per tren incorpora nous horaris en dies feiners. La línia R1 que va des de Molins de Rei, al seu pas per Tordera i arribant a Maçanet-Massanes (per Mataró) tenia, fins ara, el següent horari: Sortida de L’Hospitalet de Llobregat 23:18 h – pas per Mataró a les 00:14 h.

Es modifica el seu horari i passa a ser: L’Hospitalet de Llobregat 23:33 h – nou pas per Mataró a les 00:29 h. L’objectiu és la millora la mobilitat del viatgers a última hora del dia així com el reajustament de l’oferta que s’ha fet al serveis de les línies R1 a més de la R3 i R4 de Rodalies derivat de les obres que es van iniciar el 23 d’abril.

Most Advanced Responsive Page builder for Joomla