Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Sant Vicenç de Montalt es prepara per celebrar la 4a edició del Viu la Música!
Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Sant Vicenç de Montalt es prepara per celebrar la 4a edició del Viu la Música!

Aquest divendres 3 de juny el parc dels Germans Gabrielistes acollirà diferents actuacions musicals i estands de gastronomia. L’edició d'enguany arrencarà a les 18.00 h i s'allargarà fins la matinada, amb 6 actuacions, les quals 4 estaran protagonitzades per artistes locals. L’objectiu de l’activitat “Viu la Música” és contribuir a la difusió de la música i del patrimoni local entre la població, així com també crear noves audiències i espais,  i oferir noves oportunitats d’activitats al municipi.  

L'esdeveniment també comptarà amb la presència del Punt Lila amb l’objectiu de sensibilitzar la ciutadania davant les actituds sexistes, a més d’oferir seguretat i confiança a les persones que hagin pogut patir situacions d’assetjament o agressió sexual.

Most Advanced Responsive Page builder for Joomla