Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Llavaneres torna a oferir un any més el Concert del Solstici

El pròxim dissabte 18 de juny tindrà lloc una nova edició del Concert del Solstici; una aposta de la Regidoria de Cultura i Festes per celebrar l'arribada de l'estiu amb música en directe. L’ubicació del concert serà al pla de l'ermita de Sant Sebastià i per aquest 2022 comptarà amb l'actuació de l'Associació Ven Lumon i els seus músics i ballarins de música tradicional africana. Aquest any no caldrà fer reserva prèvia per accedir al recinte.

Aquesta serà la sisena edició -al 2020 no n'hi va haver a causa de la covid19- i seguirà la mateixa línia dels anys anteriors: comptarà amb músiques del món amb un component espiritual i coral.

L'Associació Ven Lumon és una ONG impulsada per veïns de l'Hospitalet de Llobregat d’origen marfileny que vol contribuir a millorar la convivència en el marc d’una societat diversa, difondre la dansa, la moda, l’artesania i la gastronomia africanes i realitzar projectes de cooperació a Costa d’Ivori en el camp de la salut i l’empoderament de la dona.