Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Llavaneres contra el Càncer torna a omplir de solidaritat el parc de Ca l'Alfaro

L'entitat va tornar aconseguir omplir de gom a gom el parc de Ca l'Alfaro la nit de dissabte 30 de juliol per recaptar fons a favor de la investigació mèdica contra aquesta malaltia.

L'actuació del Barbuts Jazz Band va donar pas a les actuacions del festival, amb vuit números interpretats per actors anònims d'entre 5 i 85 anys. A la mitja part, el meteoròleg Dani Ramírez va ser l'encarregat de presentar el sorteig de vuit lots i catorze premis especials. Aquest moment de pausa del festival també va servir per cedir el protagonisme al Dr. Josep Roma, de l'Hospital Vall d'Hebron, i al Dr. David Garrido, al Dr. Joan Buch i a la Dra. Natàlia Lloveras; de l'Institut Català d’Oncologia de Girona. 

Els assistents al festival van poder gaudir d'una segona part molt animada dedicada a un establiment ben peculiar, 'L'hotel de les reines'. L’espectacle també va comptar amb la interpretació musical de la guanyadora del programa televisiu ‘La Voz Senior’, Gwen Perry.

La presidenta de Llavaneres contra el Càncer, Salomé Royo, s'ha mostrat molt satisfeta per la resposta de la població i ha agraït l'esforç de tots els voluntaris i establiments que han fet possible que el festival d'enguany hagi estat un gran èxit. En total, La recaptació obtinguda de la venda de paperetes del sorteig i de la venda de begudes, entrepans i coca, ha estat d’uns 18.000 euros. 

Amb tot, la recaptació anual que es donarà als dos centres hospitalaris, l’Hospital de la Vall d'Hebron i l'ICO Girona, encara no està tancada. Dels diners obtinguts de la venda de plantes, gràcies a la col·laboració de Planteles Lloveras, i del festival benèfic, cal sumar-hi l’aportació de la Moon Trail Llavaneres i els de les properes activitats, com són la Caminada solidària contra el càncer de mama i del Campionat de Pitch & Putt solidari, al mes d’octubre.

Most Advanced Responsive Page builder for Joomla