Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Sant Vicenç de Montalt torna a renovar les dues flors d’honor com a vila Florida

Sant Vicenç de Montalt ha renovat per quart any consecutiu la distinció de les dues Flors d’Honor, els premis que el passat divendres, 7 d’octubre, es van lliurar en l’acte celebrat a l’amfiteatre del Camp de Mart de Tarragona. La regidora de Turisme, Laia Sorribes, acompanyada també de la regidora d’Obres i Serveis, Sònia Miquel, van recollir el guardó que el municipi rep de forma ininterrompuda des del 2018 en reconeixement a la millora de l’espai verd i el seu sosteniment.

A banda del reconeixement institucional a aquells municipis que aposten per la transformació de l’espai públic a partir del verd urbà, l’edició d’enguany del moviment Viles Florides també ha premiat aquells projectes d’enjardinament, ornamentació floral i cultura del verd urbà que, tant en l’àmbit públic com privat, són un exemple a seguir.

Així, El govern de Sant Vicenç aposta per continuar treballant per construir un municipi encara més amable per a viure-hi, més accessible, que convidi al passeig i que defensi el seu patrimoni natural de manera sostenible i eficient.