Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
L'Ajuntament de Caldes d'Estrac instal·la una nova tanca exterior a l'Escola Bressol Municipal
Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

L'Ajuntament de Caldes d'Estrac instal·la una nova tanca exterior a l'Escola Bressol Municipal

Aquesta setmana, han finalitzat els treballs d’adequació d’una nova tanca exterior a l’Escola Bressol Municipal Sagrada Família. L’Ajuntament de Caldes d’Estrac, amb la col·laboració del centre educatiu caldenc, ha impulsat l’actuació amb la voluntat de millorar les instal·lacions i incrementar la seguretat i el benestar de l’alumnat. 

Així doncs, el nou tancat de metall, que fa dos metres d’alçada, substitueix l’antic tancat, de fusta i d’un metre d’alçada, que no permetia fer un ús segur de l’espai. A més, amb aquesta nova instal·lació, l’Escola Bressol Municipal Sagrada Família disposarà d’un espai més on desenvolupar les seves activitats i acompanyar els infants en el seu procés d’aprenentatge i experimentació.