Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

L’Espai Jove El Cau acull el pròxim dilluns 19 de desembre una xerrada adreçada a famílies d'adolescents i joves

Aquesta xerrada gratuïta sota el títol 'Com acompanyar el pas a l'adolescència?', pretén donar elements que ajudin a les famílies d’adolescents i joves a comprendre’ls i acompanyar-los en aquesta etapa.

Es parlarà de diverses qüestions relacionades amb el cos humà i les sensacions i emocions que s'experimenten des de ben petits; els canvis en les relacions entre pares i fills durant l'adolescència i els conflictes que se'n generen; els canvis en les relacions socials entre els adolescents i el seu entorn; el procés de transformació corporal i hormonal; les relacions sexuals entre els adolescents, els consums d’alcohol i tabac, l’ús de pantalles..., i la importància de la informació i la prevenció.