Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

La Piscina municipal de Sant Vicenç de Montalt tanca la temporada d'estiu aquest diumenge

Aquest ha estat el segon any consecutiu en què ha estat necessari adquirir un abonament exclusiu d'empadronats i residents per accedir-hi. Segons el tècnic d'esports del municipi, Sergio Ortega, això ha permès que s'hagi pogut donar resposta a les activitats esportives municipals i un accés prioritari als habitants de Sant Vicenç.

Recordem que a causa de la pandèmia l'aforament de la piscina es va veure obligat a reduir-se al 70%. Per aquesta raó, l'Ajuntament va decidir prioritzar l'accés als habitants del municipi. Algunes persones procedents d'altres poblacions com Caldes d'Estrac, Llavaneres o Mataró no han pogut gaudir de les instal·lacions.

Recordem que a causa d'aquesta limitació només es permetia l'entrada a 140 persones diàries. Per tant, si s'hagués permès un lliure accés, no s'hauria pogut donar servei als diferents col·lectius del poble.

Pel que fa a la participació, de dilluns a divendres hi han accedit unes 70 persones diàries. Per la seva banda, aquest nombre ha estat més elevat durant els caps de setmana on s'hi han registrat entre 110 i 115 persones.