Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
La pintura d'Albert Moleón arriba al Museu de Llavaneres
Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

La pintura d'Albert Moleón arriba al Museu de Llavaneres

L'exposició ha estat inaugurada aquest passat divendres 13 de gener i es podrà visitar fins al 12 de febrer a Can Caralt

Albert Moleón és llavanerenc que es va fer famós per haver protagonitzat de nen un anunci de la marca Donuts. Era l'any 1973 i, per tant, aquest 2023 se celebra el 50è aniversari de l'anunci, i aquesta efemèride serà present en la mostra. 

L’artista va néixer a Barcelona però ha viscut a Llavaneres des de jove. De professió publicista, a causa d'una malaltia, l'any 2000 va haver de deixar la seva activitat laboral i va decidir dedicar-se exclusivament a la pintura, que ha estat la seva gran passió. Des de jove, va participar en cursos acadèmics de pintura, dibuix i arts plàstiques. Se sent molt còmode i inspirat en l'Expressionisme Abstracte i en l'Action Painting Abstracto. Per a Moleón, la pintura és la millor manera d'expressar pensaments, idees i emocions.

La influència de viure a prop del mar Mediterrani l'influeix en el reflex dels colors; i en transmet la llum en les seves obres. La seva pintura reflecteix el seu subconscient i la curiositat que sent per tot allò que l'envolta. Estudia exhaustivament els moviments abstractes i sempre busca l'espiritualitat per a les seves obres.