Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Sant Vicenç de Montalt ha revalidat les dues Flors d’Honor del Municipi

El reconeixement va tenir lloc el passat 17 de setembre en l’acte de lliurament de les Flors D’Honor 2021 que promou el moviment “Viles Florides” i que enguany, celebrava el seu desè aniversari.

“Viles Florides” és una iniciativa promoguda per la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya que busca reconèixer el treball de transformació dels espais públics a través de l’enjardinament i la millora dels espais verds

Des del consistori santvicentí s’han mostrat satisfets amb el reconeixement i es comprometen a continuar treballant per ampliar les Flors d’Honor. En aquesta línia, revalidar les dues “Flors” que ja tenia el municipi és tot un mèrit... però ara, l’objectiu, és ampliar-les i treballar per garantir uns espais verds en les millors condicions.

Segons el Pla Director del Verd Urbà de la Diputació de Barcelona, Sant Vicenç de Montalt és un municipi amb un gran potencial en aquest àmbit. Per aquest motiu, l’Ajuntament recorda que cal destinar-hi recursos per poder gaudir-ne a escala visual, econòmica i mediambiental, i que cal la implicació de tota la ciutadania per fer-ho possible:

Actualment, 154 municipis catalans i d’Andorra formen part del moviment i el Maresme continua sent la comarca amb més Viles Florides de Catalunya.