Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

El C.F. Santvicentí ha obert les inscripcions pel Campus d'Estiu

El campament, que enguany ja arriba a la seva 24a edició, està dirigit a jugadors i jugadores nascuts entre el 2006 i el 2016. L’objectiu principal és que els més joves gaudeixin de la pràctica del futbol i que millorin els seus coneixements, tant tàctics com tècnics.  

Pel que fa a les dates, tindrà lloc del 27 de juny al 8 de juliol (excepte dissabtes i diumenges), de 10.00 a 18.00 h,  al Camp Municipal de Futbol Toni Buch. L'activitat té un preu de 290€ (150€ si només s'hi participa una setmana) que inclou: estada en règim complert, servei mèdic i d’infermeria, assegurança i equipament esportiu. També s'ofereix un servei d'acollida a partir de les 9.00 h. 

El pagament s'ha de fer a les oficines del club, de dilluns a divendres de 18:00h  a 20:30h. Amb tot, s'ha programat una reunió informativa pel dimecres 22 de juny a les 20 del vespre al Centre Cívic El Gorg.