Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
El Bus del Consumidor visitarà Montaltpark
Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

El Bus del Consumidor visitarà Montaltpark

La Unitat Mòbil d'Informació al Consumidor de la Diputació de Barcelona visitarà Sant Vicenç per instal·lar-s'hi el dimarts 9 d'agost a la zona de Montaltpark, a tocar de la farmàcia del carrer Costa Brava.

A l'interior del Bus, de 10.30 a 13h, personal tècnic de la Diputació de Barcelona atendrà les consultes que es facin i oferiran informació i assessorament en l'àmbit dels drets dels consumidors, garantia de productes, compra i lloguer d'habitatges, serveis bancaris, turístics, assegurances, etc.

Most Advanced Responsive Page builder for Joomla