Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
La Bio-Fira Aqua Calida torna a Caldes d'Estrac
Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

La Bio-Fira Aqua Calida torna a Caldes d'Estrac

L’Àrea de Promoció Econòmica, Comerç, Turisme i Termalisme de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, amb el suport de la Diputació de Barcelona, està ultimant els últims detalls de la nova edició de la bio-fira Aqua Calida. 

La nova edició d’aquesta fira tindrà lloc el primer cap de setmana de juny al parc de Joan Maragall, on diversos professionals de l’àmbit del benestar donaran consells i recomanacions per promoure un estil de vida basat en la salut i la sostenibilitat. 

Pel que fa al conjunt d’activitats, en podem destacar els tastets de ioga, tallers de cosmètica ecològica, activitats infantils, xerrades, un mercat d’artesania, actuacions musicals i propostes gastronòmiques.

Des de l’Àrea de Promoció Econòmica, Comerç, Turisme i Termalisme, es convida a tots els negocis de Caldes d’Estrac a formar part de l’esdeveniment. En aquest sentit, l’Ajuntament ofereix una carpa gratuïta per a poder exhibir i vendre productes.