Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
La Brigada Jove de Sant Vicenç ja ha començat a treballar
Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

La Brigada Jove de Sant Vicenç ja ha començat a treballar

Els 6 joves santvicentins -1 noia i 5 nois- ja han començat a treballar a l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt amb la 7a Brigada Jove.

Es tracta d’un projecte adreçat als joves amb l’objectiu d’oferir una primera experiència laboral remunerada durant dos mesos a l’estiu.

Aquests 6 nous joves que s’han incorporat a les feines del consistori tenen un contracte de 25 hores setmanals i se’l hi ha assignat diferents feines relacionades amb la neteja i manteniment de parcs, espais públics i voreres.

Most Advanced Responsive Page builder for Joomla