Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
La renovació del Document Nacional d'identitat a Sant Vicenç de Montalt es farà el pròxim 15 de juny
Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

La renovació del Document Nacional d'identitat a Sant Vicenç de Montalt es farà el pròxim 15 de juny

La unitat Mòbil de Mataró es desplaçarà a la nostra vila i la renovació es farà en dues sessions. En primer lloc, el dia 15 de juny es farà l’expedició o renovació del document. Dos dies més tard, el 17 de juny, s’haurà d’anar a recollir el DNI presencialment a l’Ajuntament.

Hi haurà disponibles un màxim de 60 places i les persones interessades hauran de concertar cita prèvia trucant al telèfon  93 791 04 09, de dilluns a divendres, de 9:00 a 14:00 hores.

El cost del tràmit és de 12 euros, a excepció de si es tracta d’un canvi de dades amb el certificat d'empadronament corresponent i en cas que es tingui el DNI en vigor, o si es té el carnet de família nombrosa que caldrà acreditar amb el carnet corresponent. Per norma general, serà necessari presentar una fotografia recent, en color, de front i amb el fons blanc, a banda del DNI antic. En cas de renovació per robatori, s'haurà de portar una fotografia més. 

D'altra banda, en cas de ser la primera inscripció, caldrà aportar, a banda de la fotografia, el certificat literal d'inscripció de naixement expedit pel Registre Civil en el qual ha de constar expressament que s'emet per a l'obtenció del DNI, que té una validesa de 6 mesos des de la seva expedició; i el certificat d'empadronament, amb validesa de 3 mesos des de la seva expedició. Si es tracta d'una persona menor de 14 anys, haurà d'anar acompanyat de pare, mare o tutor legal amb DNI en vigor.