Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
El 24 de gener i el 31 d’octubre seran les dues festes locals de Sant Vicenç de Montalt per l’any 2022
Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

El 24 de gener i el 31 d’octubre seran les dues festes locals de Sant Vicenç de Montalt per l’any 2022

Així es va aprovar per unanimitat aquesta qüestió a l’últim ple municipal que es va celebrar el passat 22 de juliol. Tal com ens ha explicat el primer tintent d’alcalde, Sergi Rabat, és competència de cada municipi decretar dos dies de festa local.

Cal dir que l’any vinent, el 2022, La festivitat del patró del municipi tenia lloc el dia 22 de gener. Com que cau en dissabte, el consistori va decidit ajornar la festivitat dos dies més tard i traslladar-la al dilluns 24 de gener. 

Segons la regidora de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, Laia Sorribes, el motiu ha estat la intenció de mantenir els comerços i les botigues oberts sobretot durant el cap de setmana.