Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Es modifiquen els horaris dels dos consultoris mèdics a Sant Vicenç de Montalt durant l’estiu
Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Es modifiquen els horaris dels dos consultoris mèdics a Sant Vicenç de Montalt durant l’estiu

El Consultori del Nucli Antic romandrà tancat del del 27 de juny a l’1 de juliol i del 16 al 24 d’agost. Per la seva banda,  El consultori de Montaltpark tancarà durant les tardes del 19 al 29 de juliol.

Cal recordar que fora de l’horari del centre, i per atencions que no puguin esperar, poden trucar al 061 Salut Respon, des d'on es poden realitzar tràmits administratius , resoldre problemes i dubtes de salut. Si és necessari, us adreçaran al centre de salut més adient o bé activaran els professionals de salut del SEM per donar l’atenció pertinent. En cas d’emergència o risc vital, cal trucar al 112.