Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Es modifiquen els horaris dels consultoris mèdics a durant les festes de Nadal
Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Es modifiquen els horaris dels consultoris mèdics a durant les festes de Nadal

La Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt fa saber als usuaris i usuàries dels consultoris mèdics locals, la planificació d’aquests equipaments durant les festes de Nadal, facilitada per la Direcció d'Atenció Primària de la Metropolitana Nord:

Del 27 al 30 de desembre: El consultori del Nucli Antic romandrà tancat. El servei quedarà cobert pel consultori de Montaltpark, de 8 del matí a 20 h del vespre. 

El 5 de gener: El consultori de Montaltpark romandrà obert al matí, de 8 a 14 h.

Per atencions que no puguin esperar, la població pot trucar al 061/Salut Respon, o contactar amb el Centre d’Atenció Primària Sant Andreu de Llavaneres (de 8 a 20h):