Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt posa en marxa el projecte 'Biblionius'
Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt posa en marxa el projecte 'Biblionius'

Els Biblionius són casetes d’intercanvi gratuït de llibres que, amb el lema 'Deixa un llibre i agafa’n un altre',  volen aconseguir el foment de la lectura. 

Les casetes estan repartides per diferents barris del poble. En total se n’han instal·lat 4, que estan ubicades als parcs del Patufet, del Terral, de Can Boada i dels Germans Gabrielistes.

Pel que fa al funcionament és molt senzill: qualsevol persona podrà agafar un  llibre i, si vol, endur-se’l a casa. Un cop llegit,  pot tornar a deixar-lo al Biblioniu o portar-ne un de nou perquè una altra persona en pugui gaudir. Tot plegat, amb l’objectiu de facilitar la circulació dels llibres i potenciar la lectura com la cultura de l’intercanvi i la reutilització d’objectes. 

A les casetes també s’hi poden trobar exemplars dels contes infantils que des de l'any 2005 l'Ajuntament edita amb motiu de la Diada de Sant Jordi.