Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Llavaneres ja ho té tot a punt per celebrar la Festa Major de La Minerva

Sota el lema "Sortim" l'ajuntament ja ha presentat el programa de la festa major d'enguany que tindrà lloc del 16 al 19 de juliol. 

No obstant això, el consistori recorda que encara estem en pandèmia i per tant no es poden relaxar les mesures anti covid. Per aquest motiu, s'ha decidit incorporar algunes mesures excepcionals per evitar la propagació de la pandèmia. Entre elles, caldrà reservar hora per assistir a la majoria d'activitats, els balls passaran a ser concerts amb el públic assegut i no hi haurà servei de bar. Sobre la primera mesura, cal dir que l'ajuntament habilitarà un servei d'ajut per aquelles persones que no tinguin dispositius o els hi costi treballar amb noves tecnologies.

Pel que fa a la programació, com sempre, hi haurà teatre amb la Inestable, música en directe amb grups i artistes com la Meravella, Lildami o Seikos, així com cinema a la fresca, focs artificials i concert d'Havaneres. A més, aquest any, tindrem un concert Tribut de Queen, una proposta que ja es volia dur a terme l'any passat, però que no va ser possible, ja que no vam tenir Festa Major.

Amb tot això, per obrir la celebració, la Regidoria d'Esports i la Comissió de les Olimpíades Populars han preparat un Escape Room Esportiu pel dia 10 de juliol.