Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
A Llavaneres, La Festa Major de La Minerva haurà d’adoptar noves mesures excepcionals anti covid
Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

A Llavaneres, La Festa Major de La Minerva haurà d’adoptar noves mesures excepcionals anti covid

Ho ha comunicat el consistori davant la forta explosió de nous contagis de coronavirus. Per aquerst motiu, serà indispensable reservar cita per accedir a qualsevol de les activitats. D’altra banda, per accedir als concerts de Ca l’Alfaro, es demanarà un certificat de pauta completa de vacunació, acreditar que s’ha passat la covid en els últims sis mesos o bé disposar d’un test d’antígens negatiu en les últimes 12 hores. 

Amb tot això, caldrà que les persones que reservin cita pels concerts notifiquin per correu electrònic, presencialment o de manera telefònica, els noms de les persones que els acompanyen.

El consistori també ha recordat que un cop a dins del recinte, caldrà estar assegut, mantenir la distància de seguretat, dur la mascareta en tot moment i que no es permetrà el ball. A més, tal com ens va confirmar el regidor de Cultura i Festes, Xavier Noms, no hi haurà servei de bar. 

A banda d’aquestes restriccions, l’Ajuntament ha decidit també suspendre els focs artificials per tal d’evitar concentracions de persones a la platja.

Recordem que la Festa Major de la Minerva es presenta sota el lema “Sortim” i se celebra del 16 al 19 de juliol.