Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Sant Vicenç de Montalt ha començat a fer passes endavant per fer realitat la creació d’uns habitatges tutelats per la gent gran al municipi

L’alcalde, Victor Llasera, la regidora de Gent Gran, Lydia Gerónimo i el representant de la Plataforma d’Equipaments pel Futur de Sant Vicenç,  Toni Buch, van visitar dimecres passat La fundació Vilademany de Taradell, per conèixer el funcionament d’una promoció d’habitatges tutelats per aquest col·lectiu. 

Durant la visita, a més de veure els habitatges i les diferents instal·lacions de la promoció , també van  intercanviar impressions amb les persones que hi viuen.

Amb tot això, l’Ajuntament es mostra favorable a adequar i ampliar l’oferta de serveis per a la gent gran del municipi, i manifesta que aquesta és una de les línies de treball que vol potenciar la regidoria de Gent Gran.

Recordem que una de les propostes guanyadores dels Pressupostos Participatius 2021 - 2022, és l’elaboració d’un estudi per fer possible aquests habitatges. 

Un primer pas que serviria per preveure les necessitats d’accés i els serveis necessaris perquè les persones grans que ja no poden viure al seu habitatge habitual puguin viure amb autonomia. 

Finalment, La delegació santvicentina va ser rebuda per l’alcaldessa de Taradell, Mercè Cabanas, la regidora de Benestar Social, Lídia Alonso, el president de la Fundació Vilademany, Lluís Verdaguer, i el seu president d’honor, Josep Munmany.