Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
L’Ajuntament de Sant Vicenç ha organitzat una visita guiada a la torre de guaita de Can Valls
Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

L’Ajuntament de Sant Vicenç ha organitzat una visita guiada a la torre de guaita de Can Valls

La visita, que tindrà lloc aquest diumenge 25 de juliol al parc dels Germans Gabrielistes, té un preu de 2€ i es farà amb torns de sis persones. 

Recordem que l’any 2019 es van dur a terme unes obres de restauració de la torre amb l’objectiu de recuperar el seu aspecte interior. D’altra banda, s’hi va habilitar una escala per fer-la accessible i convertir-la en un mirador. 

La primera vegada que es va obrir al públic va ser el dia de Sant Jordi i la proposta va tenir una molt bona acollida. Tal com ens ha explicat la regidora de cultura Laia Sorribes, gràcies a aquesta gran recepció dels visitants, la intenció era organitzar més visites a la torre. 

La torre de Can Valls és un element simbòlic del municipi que va  acollir la casa convent dels Germans Gabrielistes. Una altra dada d’interès és que avui dia, aquesta torre de defensa, s’inclou en l’Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya. 

Finalment, tots aquells que vulguin visitar-la tenen temps per fer el pagament fins aquest dijous 22 de juliol a través del web municipal de l’Ajuntament.