Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Aquest cap de setmana Llavaneres se suma a la lluita contra el càncer amb un concert benèfic
Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Aquest cap de setmana Llavaneres se suma a la lluita contra el càncer amb un concert benèfic

El festival es farà aquest dissabte 24 de juliol i tindrà lloc al parc de Ca l'Alfaro. Pel que fa a la proposta, el concert comptarà amb la Gwen Perry, una cantant resident a Llavaneres, la prestigiosa pianista Michele Faber Quartet, i com a teloners als Barbuts Jazz Band.

Pel que fa a les mesures de prevenció contra la covid, se seguirà el mateix protocol de la festa major de la Minerva, com l'assistència amb cita prèvia, un control de l'aforament, així com presentar la pauta completa de vacunació, haver passat la covid o presentar un test d'antígens negatiu del mateix dia. 

D'altra banda, aquesta és la primera vegada que l'organització de "Llavaneres contra el Càncer" porta a terme una iniciativa semblant al municipi. Aprofitant l'escenari de la Festa major, s'ha decidit avançar el concert que, en un principi, es preveia fer el dia 31 de juliol.

Segons ens ha pogut explicar la responsable de "Llavaneres contra el càncer", Salomé Arroyo, aquest any es preveu recaptar uns 10.000 € que es destinaran a l'àrea de radiologia de l'hospital Can Ruti. 

Segons explica Arroyo, altres anys s'han recaptat més diners, però ara la situació ha estat més complicada. De fet, l'any passat, a causa de la pandèmia, no es va poder organitzar cap acte benèfic.

Amb tot això, el preu de l'entrada és de 10 € i com sempre caldrà fer una reserva prèvia a través del web municipal.