Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
El Festival "Carpe Birrem" arriba a Caldes d'Estrac
Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

El Festival "Carpe Birrem" arriba a Caldes d'Estrac

Els dies 13, 14 i 15 d'agost, el Parc de Joan Maragall s'omplirà de paradetes amb cerveses artesanes, productes gastronòmics de proximitat, artesanies i música en directe.

Segons ha explicat el regidor de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, Freddy Freixas"La nova edició vol impulsar la reactivació econòmica i oferir una proposta que convidi als veïns i visitants a gaudir del poble". Per aquest motiu, l'Ajuntament ha posat a disposició un espai de venda gratuït a tots els negocis del municipi.

Freixas també ha volgut deixar clar que en tot moment se seguiran les directrius sanitàries que marquin les autoritats per garantir la seguretat dels visitants i els habitants.

Finalment, el Carpe Birrem també comptarà amb un espai infantil de jocs per tal d'oferir activitats per tots els públics. A més, des de l'organització asseguren que els materials utilitzats són sempre reciclats, promovent així també la sostenibilitat.