Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

El Club Nàutic Balís se suma a la lluita contra l'esclerosi múltiple i celebrarà demà el Campionat de Natació Social amb la iniciativa Mulla't

No es tracta d'una competició oficial, sinó que es tracta d'un esdeveniment esportiu, lúdic i solidari, ja que es realitza en col·laboració amb la Fundació Esclerosis Múltiple.

Per fer-ho, durant tot el matí estarà habilitada una guardiola on, de manera voluntària, es podran donar diners, així com a través de la venda de marxandatge.

Pel que fa a les proves, hi podran participar tots els socis i alumnes del Balís Camp, i els participants es disputaran les medalles en diferents categories que van des de menys d'1 any, fins a més de 60. A més, també hi ha divisió entre categoria masculina i femenina.

Per últim, cal destacar que cada participant competirà en una única ocasió, que servirà per decidir directament la classificació final.