Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Aquest dissabte 18 de setembre, l’Orfeó Parroquial El Delme farà el seu tradicional concert d’estiu

Tindrà lloc a l’Església de Sant Vicenç de Montalt a dos quarts de deu del vespre, després de la missa. Sobre les mesures anticovid, el concert no tindrà un aforament limitat però es portarà a terme un registre dels assistents, perquè en cas que es detecti algun positiu de covid, es pugui aplicar un rastreig.

D’altra banda, el seu president ha explicat que es preveu que hi assisteixin entre unes 50 i 100 persones i que es portaran a terme les habituals mesures anticovid com la separació interpersonal  i l’ús obligatori de la mascareta. 

Recordem que, tradicionalment, el concert d’estiu de l’Orfeó tenia lloc el primer dissabte del mes de juliol, però la pandèmia va fer que l’any passat no es pogués celebrar. Aquest any però, la situació sanitària dels últims mesos també ha estat complex i per aquesta raó, han trobat més prudent esperar una mica més.

Pel que fa a l’actuació, una primera part estarà interpretada per la Coral de l’Orfeó Parroquial, i una segona part comptarà amb la participació de la Solista Àngela Suàrez. Per concloure, l’orfeó i la solista faran una interpretació conjunta.

Most Advanced Responsive Page builder for Joomla