Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
De l’11 al 16 d’octubre, arrenca la setmana saludable a Sant Vicenç de Montalt
Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

De l’11 al 16 d’octubre, arrenca la setmana saludable a Sant Vicenç de Montalt

En el marc de la celebració del DIA mundial de l’alimentació, l’ajuntament ha programat un conjunt de propostes per fomentar uns estils de vida saludables.

D’aquesta manera, la intenció és mostrar, de manera pràctica, com mantenir un bon estat de salut a través d’uns bons hàbits alimentaris. 

En aquesta línia, s’han preparat un conjunt de tallers i activitats per tots els col·lectius: alimentació i dietes adaptades per la gent gran, propostes pels més joves com ara tallers de cuina japonesa i de receptes amb pasta, i també altres activitats familiars, com per exemple, un monogràfic de cuina per pares i fills.

D’altra banda, cal dir que “la setmana saludable” també busca fomentar el comerç local animant als participants a comprar al mercat de l’Avinguda Toni Sors dels dissabtes.

Tot plegat, les inscripcions es poden fer a través del web de l’ajuntament o bé trucant al  telèfon 93 791 05 11 ( marcant l’extensió 209), de dilluns a divendres de 9 a 14 h.