Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

L'Ajuntament ha impulsat un grup de suport per a persones cuidadores no professionals

Un servei que pretén oferir ajuda psicològica i un espai de relació.

Amb l’ajuda d’una psicòloga, es busca treballar la sobrecàrrega emocional i física que suposa la cura de persones DEPENDENTS. Alhora, s’ofereix un lloc de trobada perquè les persones que hi participin puguin conèixer altres cuidadores.

Cal dir que durant el 2020, l’ajuntament va rebre 24 sol·licituds per demanar les ajudes de la Llei de dependència. D’altra banda, es calcula que entre 130 i 150 persones del municipi es troben en una situació de vulnerabilitat.  Unes xifres del tot orientatives que només reflecteixen una part de realitat social.

En tot cas, el servei de suport per a persones cuidadores, ja està disponible, i de moment s’han programat deu sessions d’una hora i mitja de durada que tindran lloc els dilluns a la tarda al Centre Cívic. Pel que fa a la participació, ara per ara hi ha 9 dones que en formen part.

Per a rebre més informació, podeu posar-vos en contacte amb els Serveis Socials de l’Ajuntament trucant al telèfon 93 791 17 49.