Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

L'Ajuntament de Sant Vicenç ha instal·lat 3 nous radars per reduir la velocitat a les zones 20

El consistori ha decidit instal·lar els radars després de detectar que un gran nombre de conductors hi circulen a una velocitat molt superior.

Aquests estàn ubicats al carrer Major, al carrer Sant Antoni i al carrer Costa Daurada. Tots tres són carrers amb plataforma única on hi conviuen vianants i vehicles, i per llei, la velocitat màxima permesa és de 20 km per hora.

L’alcalde, Victor Llasera, en declaracions al programa “L’Alcalde Respon”, va explicar el cas del Carrer Major, una zona on hi trobem la plaça del poble i que compta amb una gran afluència de vianants.

En aquesta línia, l’alcalde ha volgut deixar clar que l’objectiu principal de la mesura, no és la recaptació de diners, sinó aconseguir que es respecti la limitació.

Tot plegat, durant les primeres setmanes els aparells funcionaran en període de proves i serà a partir del dia 29 d’octubre quan entraran en funcionament de manera definitiva.