Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Gran expectació per les activitats familiars del Castanyaween d’aquest cap de setmana
Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Gran expectació per les activitats familiars del Castanyaween d’aquest cap de setmana

I és que la majoria d’activitats presentades per l’Ajuntament estan arribant al nombre màxim de participants. De moment, només queden places disponibles per les sessions de Cinema. 

Recordem que enguany, la majoria d’activitats es concentren el dia 31 amb dues projeccions de pel·lícules, una activitat per decorar el parc dels Germans, tallers infantils i un photocall de por. 

Tot i això, el dissabte dia 30 també hi haurà activitats. En concret, dues. Per un costat, un taller infantil de panellets i per l’altre una sessió de conta contes que tindrà lloc a la Biblioteca Municipal. 

Tot plegat, aquells que vulgueu assistir a les sessions de cinema podeu fer-ho a través d’un formulari disponible al web de l’Ajuntament.