Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha ampliat les bonificacions per incentivar la instal·lació de plaques fotovoltaiques
Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha ampliat les bonificacions per incentivar la instal·lació de plaques fotovoltaiques

Recordem que al ple municipal del mes d’octubre, el govern municipal va proposar modificar les ordenances fiscals perquè hi havia divergències, amb la Diputació de Barcelona, en la interpretació de la norma de les bonificacions de l’IBI per la instal·lació de les plaques. 

A causa d’un error en el redactat de l'ordenança, només s’aplicava una bonificació del 50% amb un màxim total de 500 euros, durant un termini màxim de 5 anys. Amb l’entrada en vigor de l’actual modificació a principis d’any, aquesta passa a ser d’un màxim de 500 euros l’any i durant un termini de 5 períodes impositius, que començaran a computar-se des de la data d’instal·lació del sistema.

Les persones beneficiàries de les bonificacions concedides abans de l’entrada en vigor de la nova norma, se’ls aplicarà d’ofici la nova reducció. D’altra banda, poden demanar-la per primera vegada les persones que decideixin instal·lar plaques solars al seu habitatge en data posterior a l’1 de gener del 2019. 

Tot plegat,  les sol·licituds s’hauran de fer directament a l’Oficina de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona.