Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Aquest diumenge arriba la 20ª 'MONTALTBIKE'

Es tracta d’una de les proves ciclistes de muntanya  més esperades i prestigioses del Maresme: Parlem de 37 quilòmetres de recorregut amb 1.550 metres de desnivell que transcorrerà per diferents paratges de Sant Vicenç, Arenys de Munt, Arenys de Mar i Llavaneres. La sortida, com sempre, serà des de la zona esportiva i el Centre Cívic El Gorg.

No serà una edició més perquè la d’enguany compleix vint anys de vida, tota una efemèride que realça el treball, la il·lusió i l’esforç dels seus promotors i organitzadors, els integrants del Club Ciclista Xurribikers. 

 En tan sols 4 dies, es van esgotar gairebé les 500 inscripcions disponibles. I és que segons destaca Vicenç Argelès, la pandèmia ha provocat que els participants tinguéssin moltes ganes d’agafar les bicicletes i tornar a gaudir de l’esport i de la natura

Recordem que amb la nova normativa del departament de Medi Ambient de la Generalitat, la prova va quedar reduïda fins a un màxim de 500 ciclistes. Igualment, i per evitar més restriccions i el pagament de diferents taxes, l’organització va decidir no passar per cap carretera ni espai natural.

Tot plegat, com cada any, la prova mobilitzarà  més de 100 voluntaris, dels quals més d’una quarentena controlaran la muntanya i es posaran al capdavant dels diferents punts d’avituallament.