Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Moltes famílies de Sant Vicenç veuran reflectida una bonificació en el rebut de les escombraries
Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Moltes famílies de Sant Vicenç veuran reflectida una bonificació en el rebut de les escombraries

Això ha estat gràcies al descomptes que ha decidit aplicar l’Ajuntament per premiar el reciclatge. Els descomptes poden arribar al 25% de l’import del rebut i beneficiaran a un total de 719 domicilis.Concretament, en gaudiran aquelles famílies que l’any passat van fer ús, com a mínim 3 vegades, de la deixalleria de les 3 Viles. 

També hi haurà descomptes per a 11 famílies que fan compostatge casolà de restes orgàniques i vegetals. En aquest cas, els descomptes oscil·len entre els 10 i els 25 euros. 

Les persones que vulguin beneficiar-se d’aquests descomptes, poden sol·licitar una targeta, que facilita el registre de l’ús de la deixalleria, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana en qualsevol moment de l’any.