Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

La llavanerenca Gwen Perry ha estat la guanyadora de 'La Voz Senior'

La cantant de setanta-cinc anys nascuda als Estats Units, però amb residència a Llavaneres des de fa molts anys, ha guanyat la final del “Talent Show” que es va disputar el passat dissabte 29 de gener. L’artista, que formava part de l’equip de David Bustamante, reconeix que ha viscut aquesta victòria amb molta il·lusió i ha agraït el suport rebut 

 

Gwen Gilmore de Comas, més coneguda artísticament com a Gwen Perry, és una artista internacional que ha treballat per tot el món. Durant la seva etapa com a cantant de creuers, va conèixer al seu marit, en Miquel, qui és també un gran apassionat de la música. Des de fa divuit anys, però, viuen a Llavaneres, una població que segons l’artista, destaca per la seva tranquil·litat i l’amabilitat dels seus habitants. Cal destacar també la seva implicació amb l’entitat “Llavaneres Contra el Càncer”, i és que ha col·laborat en repetides ocasions amb els festivals que organitza l’entitat per recaptar fons per la lluita i la investigació d’aquesta malaltia. 

Tot plegat, la vocalista i intèrpret té una personalitat pròpia que barreja estils com el jazz, el swing o la música lleugera, i s'ha guanyat el sobrenom de 'La Senyora de la música i de la cançó'. 

Most Advanced Responsive Page builder for Joomla