Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
El proper 3 d’abril, arriba la 3a edició del VADEVI
Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

El proper 3 d’abril, arriba la 3a edició del VADEVI

El VADEVI, és una activitat que organitza l’entitat Montaltreck, on es combina el plaer de l’enologia amb una suau caminada de muntanya. Cada any, s’escull una denominació d’origen catalana diferent, per degustar nous vins i brindar per l’inici de la primavera.

Aquest any, la denominació d’origen escollida ha estat el vi del Penedès i la caminada es podrà portar a terme sortint a peu des del Centre Cívic o bé mitja hora més tard amb cotxe. De totes maneres, el punt de trobada serà el mateix per tothom, la creu de rupit.  Des d’allà, els participants hauran de fer un recorregut d’uns 8 minuts caminant per arribar fins al lloc de la degustació de vins.

El preu de l’entrada és de 7 euros i inclou una copa gravada a mà pel tast de vins i de cava. Les podeu aconseguir a través de la pàgina web de Montaltreck o a tres “w” runnedia.com. De la mateixa manera, també podeu comprar les entrades físiques als següents establiments:

A l’estanc de Sant Vicenç, a Món la Cata i Cafè Rovira d’Arenys de Munt, a la Botiga de Vins i Licors Ramon Floris d’Arenys de Mar, o al Vinalium de Mataró.