Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

'Muntem un bon cacau' : Xocolatada solidària a l’escola Sot del Camp per sumar-se a la lluita contra el càncer infantil

L’activitat, que enguany arriba a la seva cinquena edició, està impulsada per l’Hospital Sant Joan de Déu amb motiu del dia internacional del Càncer Infantil, que se celebra cada 15 de febrer. Els interessats a participar en aquesta iniciativa, hauran d’anar a la porta de l’escola (avui divendres) i podran berenar, per 1'50€, una xocolata desfeta, que a més a més, podran acompanyar amb melindros per 1€ més.

També hi haurà una urna per qui vulgui col·laborar amb projectes pioners en la recerca, diagnòstic i tractament del càncer infantil (que promou l'Hospital Sant Joan de Déu) i una paradeta amb material solidari amb llibretes i contes elaborats per l'alumnat de l'escola.

Tot plegat, els diners que es recaptin amb aquesta solidària iniciativa, que recordem, està organitzada  per l'escola i l'AFA Sot del Camp amb la col·laboració de l'empresa 7 i Tria, seran donats íntegrament a l'Hospital de Sant Joan de Déu per a la investigació del càncer infantil.

Most Advanced Responsive Page builder for Joomla