Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio Santvi | 107.4FM ~ Informació local de Sant Vicenç de Montalt i el Maresme Ràdio municipal i diari digital del municipi de Sant Vicenç de Montalt (Maresme). Informació de Sant Vicenç de Montalt, Caldes d'Estrac i Sant Andreu de Llavaneres.

Llavaneres obté amb un 100% el Segell Infoparticipa 2021

L'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres ha aconseguit per tercer any consecutiu el Segell Infoparticipa, que otorga la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) amb una màxima puntuació gràcies a la implicació i la col·laboració dels diferents departaments municipals. Al 2019 es va obtenir el primer Segell Infoparticipa amb el 94% dels objectius i l'any passat l'avaluació es va superar amb un 92% dels compromisos. 

El regidor de Transparència, Gerard Viladomat, ha agraït la tasca del Consell Certificador del Mapa Infoparticipa, la qual contribueix a reactivar i a promoure la transparència informativa dels organismes públics. Així mateix, manifesta que manté el compromís de Llavaneres a favor d'una comunicació pública de qualitat, oberta i transparent.

Les dades que s'hi valoren estan relacionades amb la informació institucional, en especial amb els càrrecs electes i l'activitat dels òrgans de govern i els acords que s'hi prenen. S'hi fa especial atenció a la visibilitat i accés a la informació econòmica i també a les eines de participació ciutadana.